2021-04-26
CSL Elite Steering Wheel McLaren GT3 V2

Geen racestuur is hetzelfde. Racestuur CSL Elite Steering Wheel McLaren GT3 V2 is een geweldig stuur met vele functionaliteiten. Je begeeft je met dit stuurwiel in een echte racewagen! Dankzij zijn vernieuwd systeem, kan je nu nog meer doelgerichter schakelen en aanpassingen maken op basis van de situatie. Heb jij al gekeken of dat ook […]

Read More
2021-05-13
Fanatec ClubSport Pedals V3

Laten we begint met het feit dat de Fanatec ClubSport Pedals V3 qua prijs en kwaliteit het best is dat je momenteel kunt krijgen, tenminste als je hebt besloten dat je Thrustmaster pedalen of huidige Fanatec CSL Elite pedalen aan vervanging toe zijn of dat je meer controle wilt over het gas en/of rempedaal. Load […]

Read More
2021-04-11
Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

De Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 kunnen we wel onder de high-end shifters laten laten, niet alleen ziet de shifter er schitterend uit met zijn metalen look ook de functionaliteiten zijn premium te noemen. Of je nou een sequential bak of een auto rijd met een H-patroon het maakt voor deze fanatec shifter niets uit. […]

Read More
2021-02-10
Fanatec ClubSport v2.5

Bij sommige wheel bases weet je dat het goed zit. Zo ook bij deze Fanatec ClubSport v2.5. Niet voor niets is dit model favoriet bij vele sim racers. Nadeel is dat het stuur en pedalen ontbreken, deze dienen los aangeschaft te worden.

Read More
2021-05-08
Fanatec CSL DD

Het nieuwste top model van Fanatec, klein, compact maar erg krachtig. Plug & Play met alle Fanatec accessoires, quick release en nog veel meer. Dit is het racestuur model van 2021!

Read More
2021-02-10
Fanatec CSL Elite

De force feedback van de Fanatec CSL Elite is uitstekend en zorgt voor een ware beleving tijdens het sim racen. Je voelt de kleinste details wanneer je grip verliest en dat maakt dit stuur een echte topper in zijn prijsklasse.

Read More
2021-05-10
Fanatec CSL Pedals

Met de Fanatec CSL Pedals ben je in het bezit van hoogwaardige pedalen zoals we van Fanatec gewend zijn. Deze nieuwe pedalen hebben een metalen look en komt daarmee in de buurt van pedalen zoals Heusinkveld. Deze pedalen sluiten perfect aan bij de nieuw aangekondigde Fanatec CSL DD. De pedalen zijn tevens uitbreid met verschillende […]

Read More
2022-01-03
Fanatec GT DD Pro

Ja het eerste stuur van Fanatec dat volledig compatibel is met de PlayStation 5. Uiteraard ook geschikt voor de PS4 maar dat waren al genoeg racesturen voor beschikbaar. De Fanatec GT DD Pro serie die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is is voornamelijk gebaseerd op de eerste (laten we zeggen) betaalbare direct drive, namelijk de Fanatec […]

Read More
2021-02-10
Fanatec Podium DD 1

De Fanatec Podium DD 1 is zeker geen koopje, maar dit brengt het sim racen echt naar een volgend niveau. Deze direct drive racestuur is oersterk en zal menige polsen kunnen blesseren. Dit model verdient dan ook een stevige rig en hier dient ook rekening gehouden te worden bij aanschaf.

Read More
2021-02-10
Fanatec Podium DD 2

De Fanatec Podium DD 2 is zeker geen koopje, maar dit brengt het sim racen echt naar een volgend niveau. Deze direct drive racestuur is oersterk en zal menige polsen kunnen blesseren. Dit model verdient dan ook een stevige rig en hier dient ook rekening gehouden te worden bij aanschaf.

Read More
2021-05-13
Fanatec Podium Racing Wheel F1

De ultieme ervaring voor elke simracer, dit model heeft echt werkelijk alles in huis om elke tiende binnen te halen. Of het nu gaat om een GTE, GT3 of Formule 1 game. PS5 en PC compatibel

Read More
2022-02-18
PlaySeat Challenge

Deze racestoel is echt een aanrader voor de  coureur met weinig ruimte. Compact, zit goed en slim design. En dat voor weinig geld.

Read More
2021-02-10
Thrustmaster BT Led Display

De Thrustmaster BT Led Display is een hele mooie toevoeging aan het spelen van je race games op je Playstation. De Thrustmaster BT Led Display is zowel compatible met de Playstation 4 als de Playstation 5.

 

Read More
2021-02-10
Thrustmaster T150

De Thrustmaster T150 is een geweldig racestuur dat tussen de T80 en T300 RS in zit. Qua prijs en kwaliteit is dit wel de ideale match. met zijn uitstekende force feedback uitermate geschikt voor de beginnende coureur die gelijk wilt genieten van een redelijk kracht force feedback maar niet de prijs wilt uitgeven voor een T300 RS. De pedalen zijn redelijk, hoewel een koppeling wel prettig geweest had kunnen zijn, maar voor deze prijs kun je niet meer verwachten.

Een miskoop maak je niet met dit stuur. Leuk extraatje is de mogelijkheid tot uitbreiden.

Read More
2021-02-10
Thrustmaster T300 RS GT Racestuur

De Thrustmaster T300 RS is met zijn uitstekende force feedback uitermate voor de beginnende of gevorderde coureur. De prijs is wat hoger dan de gemiddelde instapmodellen maar qua kwaliteit springt dit racestuur er uit. Dit model is voor de PS3, PS4, PS5 en PC.

Read More
2021-02-10
Thrustmaster T80

De Thrustmaster T80 is met zijn force feedback niet het sterkste racestuur in de markt, het stuur uitermate geschikt voor de beginnende coureur, zeker als je overkomt van de controller. De prijs is laag waardoor de beginnende coureur de instap makkelijker maakt. Het geheel voelt wat simpel aan.

Read More