Xbox

CSL Elite Steering Wheel McLaren GT3 V2

(1 klantbeoordeling)

199,95

Fanatec ClubSport Pedals V3

(1 klantbeoordeling)

395,95

Fanatec CSL DD

(2 klantbeoordelingen)

379,95

Fanatec Podium Racing Wheel F1

(1 klantbeoordeling)

1.799,95

Racestuur Xbox One

Een racestuur xbox one kopen doe je via racestuurkopen.nl. De beste selectie, uitgebreide reviews zijn allemaal terug te vinden op onze site. Dus neem een kijkje en koop het beste racestuur voor Xbox One.

Xbox racestuur merken

Er zijn verschillende merken waar je voor kunt kiezen wanneer je op zoek bent naar een racestuur voor de Xbox One, wat dacht je van een Thrustmaster, Logitech of Fanatec. In de gevallen van Fanatec zijn de sturen in sommige gevallen zijn de wheel bases niet direct compatibel met de Xbox One. In plaats daarvan zijn deze gemarkeerd als Xbox Ready wat inhoudt dat je een stuurwiel met Xbox One compatibiliteit moet aanschaffen. Wanneer je het stuurwiel dan plaatst op de wheel base zal deze functioneren met Xbox. Dit geldt niet voor alle wheel bases, maar wel bijvoorbeeld voor de Fanatec Podium Racing Wheel F1.

Xbox racestuur reviews

We hebben reviews van alle populaire merken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welk racestuur het beste bij jou past. Wij van racestuurkopen.nl zijn zo compleet mogelijk en houden van een objectieve mening. Desalnietemin denk goed over de aanschaf van een racestuur, en dan met name waar je als racer naar toe wilt groeien. Niet elke racestuur is uitbreidbaar om compatibel met andere platformen.

Onze andere categorie├źn