Racestuurkopen.nl logo

Racestuur voor PS5

De beste racestuur voor de PS5 is eenvoudig te vinden door middel van onze lijst, wij hebben alleen de beste racesturen voor de ps5 geselecteerd op dit moment! Naast de nieuwe ps5, is er ook een nieuw type controller: de DualShock 5. Deze controller heeft meer geavanceerde features en functionaliteit dan zijn voorganger en wordt dan ook geprezen door middel van videos in combinatie met Gran Turismo. Maar voor racen gebruiken we toch echt liever een racestuur

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om gewoon de eerste de beste racestuur voor de PS5 of PS4 te kiezen maar op ten duur zul je merken dat je meer wilt. Je goedkope racestuur voldoet niet meer en je merkt dat je niet meer uit de auto kan halen dan erin zit, met de onderstaande geselecteerde racesturen zal dit niet het geval zijn. Deze zorgen voor jaren plezier en zijn bovendien compatibel met de PS5.

Fanatec of Thrustmaster?

Een van de favoriete sturen bij beginnende racers is de Thrustmaster T300 RS, en dat is terecht. Dit stuur biedt je echt zekerheid voor de toekomst. Uiteraard kan de prijs een obstakel zijn maar het eco systeem van Thrustmaster en de degelijkheid van dit stuur is dik in orde!

Heb je iets meer te besteden dan kun je kiezen voor de Fanatec CSL Elite, Fanatec is al jaren bekend om dit model en en hoewel de prijs ook hier kan afschrikken zien we toch dat veel mensen kiezen voor dit model.

Er is volop keuze voor de PS5 bezitter, dus wil je graag weten welke racestuur het beste bij jou past? Check ze dan hieronder, elke racestuur hebben wij voorzien van voldoende informatie!

Toont alle 2 resultaten