Gran Turismo DD Pro voor iedereen weer beschikbaar in Europa, andere regio's volgen snel

8 april 2023

Gran Turismo DD Pro voor iedereen is weer beschikbaar in Europa, en andere regio's volgen binnenkort! Bereid je voor en krijg de kracht in handen! Bijna al onze producten zijn weer op voorraad en direct leverbaar, dus neem een kijkje op www.fanatec.com en deel het goede nieuws!

De Gran Turismo DD Pro

De Gran Turismo DD Pro is het resultaat van jarenlange ontwikkeling in Direct Drive technologie en is ontworpen in nauwe samenwerking met PlayStation. Het is de beste manier om je simrace-ervaring op Gran Turismo te upgraden en is compatibel met alle belangrijke racegames op PlayStation en PC.

De combinatie van een hoogwaardige, direct drive servomotor, een upgradebaar metalen pedaalset en speciale ingangen voor Gran Turismo op het stuur maakt deze raceklare set een must-have voor elke PlayStation-bezitter.

Fanatec ecosysteem

De wielbasis is ook compatibel met het uitgebreide Fanatec ecosysteem, inclusief alle huidige Fanatec-stuurtjes voor gebruik op PlayStation en PC (sommige stuurtjes voegen ook Xbox-compatibiliteit toe). Andere Fanatec-randapparatuur wordt ook ondersteund, waaronder een versnellingspook en handrem.

cross-circle